Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Aysal kaybediyor!..

Ünal Aysal listesini açıkladı.. Bu listede, gerçek Galatasaraylıların tüylerini diken diken edecek işaretler var.
Bir defa esas üyeler, tepeden tırnağa liseliden oluşuyor. Tek lisesiz de, Ünal'ın değil, İnan Kıraç'ın "İlle al" dediği..
Camianın büyük bir bölümünün istediği Abdürrahim Albayrak'ın yedek üyeler arasında olması, Ünal'ın kafatasçılara, yani "Liseciler" e verdiği ödün. Çünkü bu dazlaklar, tam bir Anadolu Çocuğu Albayrak'ı, Monşerler arasına yakıştıramıyorlar.. "Olmaz"ı dayadılar. Ünal baş eğdi..
Listede, Faruk Süren'e yakınlıkları bilinenler yedek olarak bile yok.. Çünkü İnan Kıraç Faruk Süren'den nefret eder.
İnan Kıraç'ın bir emeli var. Galatasaray Kulübü'nü, kendi kontrolündeki Galatasaray Vakfı'nın bir organı haline getirmek.. Yıllardan beri buna uğraşıyor..
Adnan Polat, Adnan Sezgin aşkı yüzünden kendi kendisini bitirince, İnan Kıraç durup dururken televizyona çıktı.. "Adayım Ünal Aysal" dedi ve kafasındaki öteki kişileri de saydı..
Kıraç'ın tüm dediklerini karşılayan bir liste yaptı Ünal, "Ben, İnan Ağabeyi sever, sayarım ama onun kuklası değilim" dediği halde..
"Olsa ne yapardı acaba" diye merak etmemek elde değil.
Ünal, İnan Kıraç'a ve dazlaklara ödün vererek yola çıktı, artık başarılı olması zor.
Bir Anadolu atasözü "Kıyakçılığın sonu ayakçılıktır" der..
Keşke "Benim listem şu, yapacaklarım da bu.. Seçersiniz seçersiniz, seçmezseniz basar giderim" diyecek yüreği olsaydı!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA