Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ali Gümüş!..

ALİ Gümüş'ten bir mektup aldım.. "Ali Gümüş kim" diye soracak pek çoğunuz.. Dünya çapında bir güreş uzmanı.. Türkiye'nin gelmiş geçmiş, en önemli güreş yazarı.. Necmi Ağabey'in Tercüman'ın müthiş muhabiriydi..
Dünya Spor Yazarları Birliği (AİPS) Güreş Kurulu Başkanı.. Amerika'da "Ali Gümüş. Mr. Wrestling/ Bay Güreş" diye kitabı hazırlanıyor.
Ama Türkiye'de gazetesi yok..
Daha dün Avrupa Şampiyonası yaşadık. Öncesinde, sonrasında, bir gazetede hiç değilse röportajı yok.. "Ali Ağbi ne oluyor" deme gereği dahi duymamış, futbolla yatıp, futbolla kalkan yeni yetmeler.. Kamu Televizyonu TRT bile çalmamış kapısını..
Seul'de başkanı olduğu kurulun toplantısına gitmiş. Dönüşte Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül'ü aramış. "Bu işi bırakırsam, başka ülkeden biri yerimi alır" diye.. İlgi, hiç değilse moral destek bekliyor. Tıss yok..
Akgül, işine gelmeyen konularda konuşmaz.. Basketbol Federasyonu'na hem de Başbakan adına verdiği 28.5 milyonu kimlerin pay ettiği, bu paranın kimlerin cebine girdiği konusunda, inatla ve ısrarla konuşmadığı gibi..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA