Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaşa Betül!..

Betül Demir!.. Bana sorarsanız, genç kuşağın en güzel seslerinden biri.. Fiziği de öyle.. Ve de benim yıllanmış arkadaşım.. Bugüne dek benden çektiğini kimseden çekmedi.. Yaptığı her CD'yi koşup bana getirdi ilk.. Klibini ilk bana izletmek için çırpındı.. Her defasında, şakayla karışık, ama özünde çok sert eleştirilerim oldu..
Yahu bir kırılsın.. Bir gönül koysun..
Bunca yıldır, "Yahu köşende bana bir destek olsan" lafını geç, imasını bile etmedi.. Öyle dost... Benimle dost yani.. Köşe yazarı Hıncal'la değil..
Öyleleri o kadar bol ki.. Kaybolurlar, günler, aylar, hatta yıllarca.. Sonra bir gün ısrarla aranmaya başlarım.. Ardından sebep gelir.. Ya bir kitap yazmıştır, ya bir plak yapmıştır, ne bileyim, bir seçimde adaydır, ya sergi açmıştır.. Yani, bana değil, köşeme ihtiyacı vardır.. Arama sebebi odur..
Öylelerine dönmem.. Yazacağım varsa da, içimden gelmez..
Betül'ü sevmemin sebebi, bu tiplerden olmayışı.. Ben onu yerden yere vururum. O hep gülerek, koşarak yanımda..
Gene yeni CD'sini bıraktı bana.. Dinledim.. Bir daha dinledim.. Sonra tekrar dinledim ve aradım.. "Bu defa başardın kız!.."
CD'si imzalamış.. "Şarkılarımı yüreğinin kulağına emanet ediyorum" diye.. Ben de kulak, davul.. Yüreğimle dinlerim zaten..
Albümde 11 şarkı var, dördü Sezen'in.. CD'ye adını veren de bir Sezen şarkısı zaten.. Mıknatıs.. Ama benim en sevdiğim, bir başka Sezen şarkısı, Herkes Haklı oldu.. Böyle bir Sezen şarkısına yıllardır hasrettik.. Bu yaz diskolarda Herkes Haklı diye kendini piste atacak, herkes sanki..
Slowlar da hoş.. Betül, bundan önceki CD'lerindeki "Ticari olmak, ucuz olmak, arabesk olmak" baskılarından kurtulmuş.. İlk defa Betül plağı yapmış..
Dinleyin.. Seveceksiniz!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA