Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ah Cengiz ah!..

EFENDİM benim kanka Cengiz Semercioğlu "Fenerbahçe'yi desteklemenin gazete tirajlarını arttırdığı inanışı var, medyada" diyor..
Valla var.. Bu inancı yerleştiren de, senin gazeten Hürriyet.. Eski patron Erol Simavi koydu kuralı ve değiştiren de olmadı.
Cengiz, "Bu şehir efsanesidir" diyor ve araştırmış (!), rakamlar veriyor. Beşiktaş'ın şampiyonluğunu yazan Hürriyet 12 bin, Galatasaray'ınkini yazan 18 bin, geçen hafta Fener şampiyonluğunu yazanı ise, 12 bin fazla satmış, haftalık ortalamadan..
Buna karşılık geçen sene, Bursa'yı şampiyon ilan eden Hürriyet'teki artış, 23 bin..
Diyor ki, Cengiz.. "Yani millet en çok Anadolu'nun şampiyonluğuna meraklı.."
Yani sen her şeyi böyle analiz ediyorsan yandık.. Üç büyüklerden biri şampiyon olunca, onun taraftarı o gün bütün gazeteleri alır. Bursa şampiyon olunca da, Bursalılar.. Tamam.. Peki 23 bin artış nerden çıktı?.
Fener'in hem de o yanlış anons yüzünden timsah yürüyüşleri yapıp şampiyonluğu kaybetmesi yüzünden. Yani bu ülkede Fener'e kızan herkes gazeteleri topladı.. Bursa değil, Çatladıkkapı şampiyon olsa, fark etmezdi..
Fenerbahçe'yi yönetenler, yarattıkları bu Fener nefretini artık çözmeliler.

***

Sevgili Cengiz, Ozan Güven olayında, benim yazımı da saptırdın.
Ben iki şey söyledim.
1. Ünlülerin özel yaşamları haberdir. Bu ünlü olmanın bedelidir.
2. Üç otuz paraya muhabir çalıştırırsan, böyle çirkin manzaraların ortaya çıkması doğaldır.
Şimdi bu iki maddenin hangisine itirazın var, onu söyle.. Ya da, benim yazımı okumayan Hürriyet okurlarını yanılttığın için, özür dile, kanka..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA