Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Teşekkürler!..

NASIL keyifli, nasıl coşkulu bir gece yaşadık, TİM'de, geçen hafta sonu.. Kızılordu Korosu ve dans gurubu, salonu hop oturttu, hop kaldırdı..
Eee... Sen programa, Mehter Marşıyla girer, Onuncu Yıl Marşı ile bitirirsen ne bekliyorsun ki..
Arası da müthişti.. En ünlü Rus halk türkülerinden, nerdeyse artık ezber bilinen napolitenlere dek..
Bir önceki hafta sonu da, Gürcistan Halk Dansları gurubu, Samaia büyülemişti bizleri.. Böylece TİM, sezonu kapadı..
TİM.. Türker İnanoğlu Merkezi..
Bir kez daha teşekkürler Türker Ağabey.. Bu salonu yaptığın, yapmakla kalmayıp, dünyaca ünlü, bu ülkeye gelmeleri bile hayal gösterileri davet ederek, bizlere izlettiğin için.. ..Ve de tebrikler tabii, Ağam.. 18'inci Şampiyonluğunuz için.. Türker Ağabey, muhteşem bir Fenerbahçelidir..
Bu arada.. Cemal Reşit Rey de hayli başarılı geçen bir sezonu bitirdi... Orada da, Antonia Majarro'nun Flamenco Kumpanyasını izledik.. Jazzing Flamenco, hem müziği, hem danslarıyla olağanüstüydü.. Hele bir Rhapsody in Blue izledik ki..
Gershwin'in Flamenco yorumu bu kadar mı güzel, danslar bu kadar mı harika olur..
Büyükşehir Belediyesi, sanat adına harika işler yapıyor, ama ne yazık ki, yeterince duyuramıyor.. Ben gösterinin haberini son anda Cumhuriyet gazetesinde okuyup yetiştim..
Bütün duvarlar Belediyenin malı afiş yerleriyle dolu. Bunların içinden bazıları, en görünen yerlerden seçilerek, sanat için kullanılamaz mı?.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA