Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Uğur Dündar'dan cevap geldi

Uğur Dündar kardeşimden ve SMS mesajı ile yanıt geldi.. Aynen naklediyorum..
"Hıncal ağabey, Aziz Yıldırım'ın muhaliflerini tanıyınca, iftiralarını belgeleyince ötekilere oranla çok iyi bir insan olduğuna inandım. Kaldı ki size söylediklerimi yazdım, ekranlarda ve radyoda birçok kez söyledim.
Yani kimsenin meçhulü değil. Yeri geldiğinde yine eleştiririm. Star ekranı kirli sözünüz çok ağır.
Orası öyle temiz bir yer ki onu kirletmemek için canımızı bile tehlikeye atıyoruz. Yakında kovulur, öldürülür veya hapse atılırsak bol bol bakarsınız. Yaşlandıkça acımasız olduğunuzun, temiz kalabilmek için cenderede yaşayan bir kardeşinize bile iftira attığınızın farkında mısınız?
Saygılar."
Sevgili Uğur, yazdıklarımı bilerek saptırmış gibi geliyor bana.. Söz konusu ettiğim şeyin "Ekran kirliliği" olduğunu en iyi o biliyor. Çünkü, bu şikayetimi ilk ona yaptım. Kaç kez telefonda uzun uzun konuştuk.
Sonra yazdım. Zerre aldırmadılar, ben de Star'ı izlemekten vazgeçtim, bunu da yazdım. Ekran kirliliği, hem de Uğur Dündar gibi bir haberci, haber okurken, ekrana yazı doldurmak "Az sonra" reklamlarıyla, adeta "Bu haberi boş verin, az sonra gelecek olanı bekleyin" diye sunucuyu ve haberi aşağılamak, seyircinin yayınlanan habere yoğunlaşmasını önleyecek kadar ucuz reyting oyunlarına başvurmaktır. Uğur, Star'ın Cem Uzan Star'ından kalma bu ucuz sistemine boyun eğdi ne yazık ki..
"Kirli ekran"ı sevmem Uğur. Kimse de sevmez.
O yazıda, söze kendi ekranım NTV'nin ekran kirliliğini eleştirerek başladım.
Aziz Yıldırım konusundaki dönüşünle ilgili açıklamaların seni tatmin ettiyse mesele yok.. Ama güvendiğin dostlarınla bir minik araştırma yaptır. Hele Hürriyet yazılarından sonra, etrafta neler konuşulduğunu bir öğrenmeye çalış. Aziz Yıldırım muhalifleriyle ilgili isim ve belge vermeden yaptığın itham da sana hiç yakışmıyor.
Üçüncüsü.. Benim sorduğum soruya yanıt yok..
Fenerbahçe Başkanı'nın 1-3 yıl hapis istemiyle mahkemeye gitmesi ve ifade vermesi, bu ülke televizyonları için görüntülü ana haber midir, değil midir?.
Sen bu haberi verdin mi?.
..Ve de.. Seni en başından beri överken sınır tanımayan Hıncal Ağabey'in şimdi eleştirilerine "Yaşlandıkça acımasızlaşma" damgası vuran Uğur kardeşim.. Kendi yanıtındaki üsluba dikkat ettin mi?. Yazımın girişinde.. Bir daha oku.. Asıl acımasız, hem de desteksiz acımasız olan hangimiziz acaba?.
Yanaklarından öperim!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA