Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaşa Arda!..

Yok canım.. Galatasaray kaptanından değil, bizim kaptandan, Arda Uskan'dan söz ediyorum. Son Mohikanlar'dan.. Takvim'de tiryakisi olduğum sütununda okudum.
17 yaşında Yunus Emre Uyar. Milli jimnastikçi.. Geçen yıl Avrupa Şampiyonası hazırlık kampında antrenmanda sakatlanmış..
Sakatlığı mı?.
Boynundan aşağısı felç.
Kasımdan bu yana tedavi göremiyor, çünkü ailenin parası bitmiş. Çünkü YÖK, Milli Sporculara verilen 720 lira maaşı kesmiş. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü de, 420 lira maaşı silmiş.
Tedavi durunca, kader?.. Ömür boyu yatağa mahkum olmak..
Zaten hepsi dolar milyoneri basketbolculara 28.5 milyon lira dağıtan ve "Kime ne verdiniz" diye sordum diye beni mahkemeye veren Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, 420 lirayı niye kestirmiş acaba?.
Acun Ilıcalı'nın baş aktörü olarak, o TV yarışmasından bu TV yarışmasına koşan 100 binler kazanan 33 yaşındaki "Umutsuz" yüzücülere on bin dolar aylık veren teşkilatımızda "Vicdan" sahibi ferd-i vahit yok mu?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA