Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Şirin bir yaz filmi..

ELEŞTİRMENLER niye sevmediler pek anlamadım, ama tahmin etmem zor değil.. Amma velakin, seyircinin de genelde mutsuzluk notları vermesi neden acaba?..
Tom Hanks'in ilk yönetmenlik denemesi, kendisi ile birlikte Julia Roberts gibi gene Oscarlı, hemen her Oscar'da adı geçen bir devle baş rolleri paylaşması, beklentileri fazla mı arttırdı da, insanlar umduklarını bulamamanın hayal kırıklığını yaşadılar, acaba..
Belki de bende tam tersi oldu. Kimselerin pek beğenmediği bir filme gittiğimi bilerek ışıkların sönmesini beklediğim için, seyrettiklerimi yeterli bulmuş olabilirim..
Larry Crowne bana sorarsanız, insanların kapalı salonlara zor girdikleri yaz günlerinde, gidenleri pişman etmeyecek bir film.. Rahat akıp giden bir duygusal komedi.. Larry Crowne, filme adını veren tip.. Hanks, dillere destan Forrest Gump'dan heveslenmiş bu karakteri yaratırken, belli..
Crowne, bir büyük mağaza zincirinin en başarılı elemanlarından biriyken, üniversite mezunu olmadığı gerekçesiyle işinden atılır. 20 sene evvel donanmaya katılmak için eğitimi terkeden Crowne, "Madem öyle, işte böyle" der ve bir üniversiteye kaydını yaptırır..
Bir yığın genç ve hocalardan yaşlı bir öğrenci. Durum, bir defa komedi unsuru..
Gerisinde, olağanüstü şeyler beklemezseniz, fevkalade güzel şarkılarla beslenmiş öyküyü başından sonuna rahat izlersiniz.. Ben bittiği anda hatta "Keşke biraz daha sürseydi" dedim..
Filmde ilk kez izlediğim bir oyuncu var. Gugu Mbatha-Raw. TV yıldızıymış aslında. Burada Larry Crowne'un hayatını değiştiren iki kadından birini oynuyor. Sınıf arkadaşı öğrencilerden biri. Müthiş sevimli, tatlı bir kız.. Öteki tabii Julia Roberts.. O da mutsuz hoca..
Ötesi filmde.. Gidin, eğlenin..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA