Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Standart!..

GALATASARAY Başkanı Ünal Aysal "Türk futbolu üzerine düşen gölge mümkün olan en hızlı şekilde kalkmalı, Federasyon, ne zaman biteceği belli olmayan yargı sürecinin sonunu beklememelidir" dediği için tefe kondu.
Hem diğer kulüpler hem federasyon hem de medya çoğunluğumuz Aysal'ı fena halde eleştirdik.
Şimdi ayni guruplar, ortada yeni hiç bir gelişme yokken Beşiktaş'ın kupayı iade jestini yere göğe koyamıyorlar.
Peki o söylem ile bu eylemin anlam farkı var mı?.

***

Bu arada.. Vatan'dan aramışlardı. "Federasyon, savcılığın hazırladığı iddianamenin mahkeme tarafından kabulünü beklemeli" dedim. Bir kavram karışıklığı olmuş. Gazeteyi okuyanlar "Mahkemenin sonu beklenmelidir" dedim manasını çıkarabilirler. Hayır. Onun ne zaman biteceği belli değil.
Benim dediğim..
Savcılık iddianamesini mahkemeye verir, mahkeme ya yazılanları ciddi bulup, davanın görülmesine karar verir ya da reddedip dosyayı da kapatır. Davayı kabul ederse, o zaman iddianame ve içindeki belgeler gizli olmaktan çıkar, federasyona açılır. Federasyon da, bu belgelere bakıp, kendi idari ve disiplin kararlarını, yargıda görülmekte olan davadan bağımsız olarak alabilir. Reddederse, zaten mesele kalmaz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA