Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Fuarın havası..

RAMAZAN'IN ilk gecesi İstinye Park'ta bir nostalji gecesi yaşadım.. Geçen salı yemeğinde, Ali (Kocatepe) ve Ahmet Başkan (Yoldar), beni pazartesi gecesi İstinye Park'a davet ettiler..
Kalktık gittik, gece dokuz gibi ki, eski tersane alanı cıvıl cıvıl.. Nasıl bir aile cümbüşü.. Bir yanda çadır büfeler, öte yanda çarpışan arabalar, dönme dolaplar dahil tam çocukluğumuzun luna parkı.. Çay bahçeleri.. Bir yanda da, 70'lerin İzmir Fuarı, Akasyalar Bahçesi gibi bir açık hava gazinosu. Tek fark o zaman iskemleler tahtaydı, şimdi plastik.. Ve de sahnede müzik. Biz gittiğimizde Yaşar Taşkent fasıl gurubu vardı. Gecenin as solistleri de, Ali ve Aysun Kocatepe.. O zaman Fuar'da en az 30 sanatçı yazardı, gazino kapısında. Akşam sekizde başlar, sabaha karşı, inanmazsınız, dörtte, beşte biterdi..
Gene de o havayı yaşadım.. Yaşamak isteyenlere de tavsiye ederim.. İşi Sarıyer Belediyesi yüklenmiş. Ramazan boyu parkta her gece bir etkinlik var.
Cuma gecesi mesela, Karadeniz Halk Oyunları ekibi ve Hülya Polat konseri var. Cumartesi Emel Sayın..
Pardon.. Tüm bu etkinliklere giriş bedava..
Bir gecenizi İstinye Park'a ayırın. Ama İstinye alışveriş merkezini kastetmiyorum. Sahildeki gerçek parkı söylüyorum..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA