Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

34 UN 7087!..

NASIL hışım gibi gidiyor, daracık yoldan.. İki yana park etmiş arabalar.. Aradan ancak geçersiniz.. Burası bir site içi, yerleşim bölgesi ara yolu.. Benim sitem, Alkent.. 34 UN 7087 plakalı minibüs hışım gibi gidiyor.. İki yana park etmiş arabaların arasından her an bir şey fırlayabilir. Direksiyonla kurtaracak yer yok. Çarpmamak için tek imkanın fren..
Yani fren yaptığında hemen duracak bir hızla gideceksin. Ama üzerinde Apak Mobilya yazan minibüsün muhterem, Alkent değil, tabakhane yolunda..
Ben böyle deli gibi gidenler yüzünden son iki senede üç kedimi kaybettim.. Yola fırlayan benim kediler değil, komşuların çocukları da olabilirdi. Maazallah..
Alkent'te her elli metrede güvenlik görevlisi vardır yollarda. Apak'ın ardından iki tur attım. Kimseler yoktu, nedense..
Bu arkadaşlar, önlerinden hızla geçen ruh hastalarını ellerindeki telsizle hemen çıkış kapısına haber vermeli. Çıkıştaki görevli de, plakalarının alınıp, girişe bildirileceğini ve ikinci ihlalde, bir daha siteye girmelerine izin verilmeyeceğini söylemeli..
Adam dinsizse, sen de imansız olacaksın. Başka yolu yok!..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA