Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Haber!..

İLKER Yasin Solmaz ve Hatice Foster'in tarafıma açtıkları 100'er bin liralık tazminat davasını kaybettim. İstanbul Beşinci Asliye Hukuk Yargıcı Nesrin Merih Göçer, beni taraflara onar bin lira ödemeye mahkûm etti. Avukatlarım, Yargıtay'da itiraz kararı aldılar.
Bu haber, dünkü Sabah'ta yoktu.
Bir gün evvel erken saatlerden itibaren internette dönmeye başlayan ve ertesi gün hemen her gazetede yer alacağı bilinen haberi Sabah'a koymamanın hiç bir gerekçesi olamaz.
Bu haberi görmezden gelmek, hem okurun haber alma hakkına her zaman saygı ilkemize gölge düşürür. Hem de, tam tersine etki yapar, beni en azından bazı okurlara karşı müşkül durumda bırakır. Haberin girmesini benim engellediğimi düşünebilirler. Bu da beni küçültür.
Sayın yargıcın kararını saygı ile karşılıyor ve karar Yargıtay aşamasını da geçip, kesinleşene kadar bu konuda tek kelime etmeme ilkemi sürdürüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA