Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Gene O. Çocukları!..

Bunlar gerçekten O. Çocuğu.. Başka lafı yok.. Geçen cumartesi bu defa E-5'de ağır bir kaza olmuş.. Oradakiler anlattı.. Kan revan içinde yaralılar yerlerde, ama ne ambulans gelebiliyor, ne yolu açacak polisler.. Çünkü O. Çocukları anında Emniyet Şeridini doldurmuşlar..
Doldururlar.. Çünkü iş hep onların olmayan vicdanına kalıyor.. Polis bunları tutup, "Ölüme sebep olmaktan" mahkemeye verecek, savcılar anında tutuklama kararı alacaklar, bakın bir daha cesaret edebiliyorlar mı?.
Ama polis, hele hafta sonları görev yapmıyor bu şehirde.. Yapan da, inanmadan.. Bu O. Çocuklarının kökünü kazımayı onur meselesi yapmıyorlar. Çünkü hep derim ya, bu kentin sahibi yok.. Yok oğlu yok.. Bedava yaşıyoruz.. Allah'ın izniyle.. Polisin, trafiğin falan değil..

***

Bu arada.. Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar aradı.. "Benzin için istediğimiz rakamın bütçeye konmayışı hizmetleri aksatmaz, merak etmeyin" dedi. Maliye Bakanı bizzat söz vermiş. "İşinizi gerektiği gibi yapın.. Ödeneğiniz biterse, çaresine bakarız" demiş..
Bu iyi haber..
İyi de Sayın Kılıçlar, hele İstanbul Trafik Müdürlüğü temposu ile çalışılıyorsa, o eksik ödenek bitmez, hatta artar..
Burada trafik ekipleri, önlerindeki rezalete seyirciler. Vatandaş da işin farkında.. Tek uğraşları var. Cumartesi geceleri, alkollü avlamak. Gerisi hikâye..
Bir gün İstanbul'a yolunuz düşerse, kimseye haber vermeden bana gelin..
Sizi şöyle bir dolaştırayım. Bu kent trafik müdürlüğü ne iş yapar, gözlerinizle görün.. Yani "Ne iş yapmaz?.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA