Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Seyirci tokadı..

Bir gün evvel ezeli rakip Fenerbahçe puan kaybetmiş.. Hava nefis. Maç, yepyeni, pırıl pırıl Arena stadında ve tribünler nerdeyse yarı yarıya boş..
Bu boşluğa bakıp, Başkan Ünal Aysal ve Teknik Direktör Fatih Terim bir mesaj almadılarsa, işgal ettikleri koltukları derhal bırakıp gitmelerinde kendi açılarından fayda var. Yarın daha ağır ve daha çirkin koşullarda "Gönderilme" tehlikesindeler çünkü..
Galatasaray takımı ve bu takımın oynadığı futbol Galatasaray seyircisine zevk vermiyor, heyecan vermiyor, keyif vermiyor.. Bu yüzden minnacık bir zahmete katlanıp Arena'ya gitmeye üşeniyorlar..
Ben evdeki manzaraya bakıyorum. Bizim evdeki.. Hemen herkes nerdeyse Galatasaraylı.. Ekrana bakan, maçı umursayan yok.. Ayni dostlar ertesi gün, Trabzon-Beşiktaş maçında yerlerinde duramadılar. İçlerinde tek, bir tek Beşiktaşlı ya da Trabzonlu yokken..
Neden?..
Nedenleri, dün benimle yapılan söyleşide uzun uzun anlattım. Foto Maç'ta ya da Sabah.Com. tr.'de okuyabilirsiniz..
Bu gece de ahaber'deki 90 Dakika'da anlatacağım.. Bugüne de yazma fırsatım olmadı. Efsane "90 Dakika" geri döndü ve yerleşti yerine.. Salı geceleri primetime'de, ahaber'de.. Dostum Erdoğan Aktaş usta yönetiyor.. Haşo, ben.. Bir de Hürriyet Spor Müdürü Mehmet Aslan.. Konuşulamayanları konuşuyoruz gene.. Kimseden korkmadan, çekinmeden.. Fanatizm yapmadan.. Hem nalına.. Hem mıhına.. 90 Dakika 14 sene niye ve nasıl yaşadıysa, öyle..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA