Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hemşire Sezen!..

Sezen Aksu, hastanelik olan Meral Okay, Adnan Şenses, Nilüfer, Vahide Gördüm, Deniz Uğur (Hepsine geçmişler olsun..) arasında mekik dokumuş.. Ona "Florance Nightingale" adı takmışlar.. Serçe olmuş Bülbül.. Nightingale bülbül demek ya..
Sezen'in hemşireliğini en iyi ben bilirim. Vurulup, Florya, İnternational'da yattığımda, 7 saatlik ameliyattan tam 10 gün sonra, tekerlekli araba ile odamdan çıkmama izin vermişlerdi. Yan odanın kapısı açık. İçi çiçek dolu.. "Burayı da seni ziyarete gelenlere ayırdılar" dediler bana.. Girdim.. İçerde bir müzik seti, bir kahve makinesi..
"Bunlar ne" dedim..
"Sezen hanım getirdi" dediler.
Ben ameliyat olurken, Sezen gelmiş odaya yerleşmiş. Geleni gideni o göğüslemiş. Orada ağırlamış.. Pek çoğunu "Ziyaret yasak" diye geri göndermiş.. Kafasından en seçtiği bir ikisine benim odama girme iznini "Aman en fazla iki dakika" diye vermiş..
"Bitti.. Bugün odasından çıkarırız" haberini alınca da doktorlardan, o sabah, 10 gündür gece gündüz kaldığı hastaneyi terketmiş, evine gitmiş.. Haberim yok. Hiç birinden haberim yok.. Herkese tembih etmiş çünkü "Hıncal'a söylemeyin" diye..
Sezen'in nasıl bir hemşire olduğunu en iyi ben bilirim bu dünyada..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA