Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaşa Kocaman!..

Aykut Kocaman ne büyük adam olduğunu gene kanıtladı.. İki çift laf etti, hakemler muma döndü..
Gaziantep maçını yöneten M. Kamil Abitoğlu'nu ibret ve dehşetle izledim..
Hayır.. Kerim'e ikinci sarı ve kırmızısı dahil Antep aleyhine bütün kartları hem de nasıl doğruydu. Ama Antep'i doğrayan bu "Doğru" kartları ayni doğrulukta Fener'e de çıkarsa, maç 11'e 10 değil, en az 9'a 10 biterdi.. Alex, Mehmet Topuz, Ziegler çift sarı karttan oyunu bitiremezlerdi.
Kocaman konuştu, hakem bitti.
Ama sadece hakemin soyunma odasında bıraktığı kimliği bitirmedi Antep'i..
Teknik Direktörü Abdullah Ercan da, yüreğini yanına almamıştı sahaya çıkarken..
10 dakikada Fener defansı paramparça edilmiş, girilen 5 gol pozisyonunun hem de en zoru gole çevrilmişken, Abdullah, o perişan defansın üzerine gideceğine takımı geriye yasladıkça yasladı.. Çekildikçe çekildi. Oyunu Fener'in tam da istediği kendi sahasına aldı. Fener gol üstüne gol kaçırırken, olup bitenin farkına varamadı. Abdullah'ın yüreği yanında olsa, devre tarihi farkla kapanırdı, ben de tabelaya bakıp Kocaman'a övgüler yağdıran skor yazarlarını o zaman görürdüm.
Sonra değişiklikler yapmaya başladı, Abdullah. En iyileri seçip seçip kenara aldı. Suçları Fener savunmasını allak bullak etmek olan İsmail, Cenk ve Ozan'ı geriye çekmekle de yetinmedi yani.. Hemen her topu Fener'e atan ve dökülen Popov doksan dakika oyunda kalırken..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA