Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Üç Büyükler!..

DigiTurk'ün bütün spikerleri, Anadolu takımlarını ezmekte sözleşmiş galiba..
Bir hafta evvel, hem ofsayt, hem de faul golle Gaziantep son saniyede kaybederken ağızlarını açmayan, hele net ofsaytı tartışma gereği dahi görmeyen "Üç Büyüklerin Emir Kulları" bu hafta da Kayseri'ye karşı Beşiktaşlı oldular..
Bir elle oynama pozisyonunda Kayserili oyuncunun ikinci sarıdan kırmızı görmesi gerektiğini tekrar tekrar anlattılar.. Hele Fener lehine pozisyonları her zaman derin sessizlikle geçiren Melih Şendil "Topa bilerek elle vurduğu kesin" diye sarı kart gerekçesi açıklayarak, futbolun en önemli kuralını bilmediğini ortaya koydu..
"Bilmeden" vursa, ceza olur mu, zaten Melih.. Topa bilerek dokunursan "Oynamış" olursun, ceza.. Bilmeden, yani kasıtsız dokunursan, oynamış olmazsın. "Çarpma" olur, ceza verilmez.
Peki her elle oynama sarı kart mıdır, Melih?. Böyle bir kural var mı?.
Sarı kart ne zaman çıkar, elle oynamada?.
Hakemi aldatma amacı güdüyorsa.. Bir gol akınını, kontratağı, hızla top çıkarmayı kesiyorsa.. (O pozisyonda bunların hangisi vardı?.)
Bariz gol şansını engelliyorsa da, kırmızı..
Bunların da hepsi "Hakem Takdiri"ne girer.. Yani, "Şu anda Kayseri ve Beşiktaş 10'a 10 oynamalıydı" deme hakkın yok.. Tartışırsın hakemin yorumunu.. O kadar..
Bu keskin ve kararlı yorumculuğunu Fener maçlarında gözleyeceğim Melih!.. Susup kalma sakın, olur mu?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA