Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ya sorumlu!..

41 insanımızın öldüğü Hızlı Tren kazası ile yazdıklarıma, DDY'den bir açıklama geldi. "Mehmet Aycı/ Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri" imzalı..
Kazadan sonra, Ulaştırma Bakanı, DDY Genel Müdürü hakkında soruşturma açılmasına izin vermiş. Soruşturma başlayınca, Genel Müdüre işten el çektirilmiş. Yargı, soruşturmaya gerek görmemiş, göreve iade etmiş.
Yani sorun bakanlıkta değil, varsa eğer, soruşturma gereği dahi duymadan Genel Müdürü göreve iade eden yargıda..
Tamam sayın Aycı.. Sorunu çözdük.. Çözdük de, "Sorumlu kim", onu hala çözemedik..
41 kişi ölmüş. Sorumlu o yavaş raylarda treni "Hızlı" süren iki zavallı makinist mi?.
"Hızlı" emrini kim verdi?. Onu da bi zahmet açıklasanız!..

***

Kahrolsun uçak şirketi... Köhne uçak, yetersiz pilotla onlar da 57 insan öldürdüler.. Tamam da.. Bu ülkede Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün izni olmadan sinek uçuramazsınız.. Kim verdi bunlara izni?. Bizim canımız kime emanet?. Para hırsı peşindeki iş adamlarına mı?. Yoksa?.
Doktorlar şöhret, itibar yarışında.. Tamam.. Bu yüzden insanları kobay gibi kullanıp öldürüyorlar.. Tamam.. Ama onlara bu izni kim veriyor?. Bizim canımız muhteris doktorlara mı emanet?..
Yoksa?.. "Yoksa"nın yanıtı yok.. Çünkü bu ülkede her şey var, ama "Sorumlu" yok!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA