Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Julio'nun 20 bini!..

Julio İglesias, Alman Bild gazetesinin "3 binden fazla kadınla yattığınız söyleniyor, doğru mu" sorusuna "Ne 3 bini, 20 bin" yanıtı vermiş.. Son 20 yıldır ayni kadınla beraber olan Julio nasıl vakit bulmuş bilemem ama çapkınlığı doğru.. Şahidim..
1981 yılında Erkekçe'yi çıkarmak üzere İstanbul'a taşındığımda, Süha Ağbi (Özgermi) Galatasaray yararına Hilton Havuzbaşında bir gala düzenlemişti.
Julio da program yapacaktı. Kıyamet kopuyordu İstanbul'da..
Julio, alkış kıyamet sahneye çıktığında, onun gelişini organize eden arkadaşım yanıma geldi.. "Rezillik" dedi kulağıma.. "Aralarında top modeller de olan beş ünlü sosyetik güzel, Julio'nun odasında bekliyor.."
Julio, 20 bin rakamı doğruysa eğer, odasına döndüğünde bir seçim yapmamış olmalı..
Bildiğim, döndükten bir hafta sonra, yakın arkadaşı Erkan Özerman'ı aradığı.. "İstanbul'da kızlardan biri bana uyuz bulaştırdı" diye şikâyet etmiş..
20 bin kadınla yatma diye bir rekor var. Basketbolda sayısız rekorlar kıran Wilt Chamberlain becermiş bu işi.. Geçen ay (2 Mart) bir maçta attığı 100 sayılık rekorun 50'nci yılını kutlarken Amerika, bu 20 bin kadın meselesi de gündeme gelmişti.
Listede 2 numarada Warren Beatty var. 12 bin..
George Clooney 1000 kadınla dördüncü..
Bizden yarışa katılabilecek tek isim, M. Ali Erbil olmalı.. Clooney ile göğüs göğüsedir herhalde..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA