Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Medyaya gel!..

Avrupa Halter Şampiyonası, pazartesi günü, hem de Türkiye'de başladı. İlk gün madalya adayı üç Türk sporcusu podyuma çıktı (Beş madalya aldılar).. Antalya'daki şampiyonayı Eurosport ve TRT naklen yayınladılar..
Haberiniz var mıydı?.
Varsa şaşarım.. Antalyalıların varsa şaşarım..
Halter, bu ülkenin güreşle birlikte en çok Olimpiyat Madalyası alan spor dalı. Bu ülkenin adını dünyaya duyuran spor. Çünkü güreş gibi izlenmez olmuş değil. En popüler Olimpik sporlardan biri.. Dünya, Hamza Yerlikaya'nın adını bilmez, ama Naim Süleymanoğlu'nu sokakta görse tanır.
Time'a kapak oldu.
Avrupa Halter Şampiyonası'nın başladığını bir iki gazete tek sütun, kısa haber olarak verdiler, üç beş satırla.. Gerisinde o bile yoktu.
TRT, naklen yayını duyurmak için üç kuruşluk reklam vermedi. Özel TV'lerle sidik yarışına girmek için yayınladığı palavra dizi için gazetelere kapak geçiren milyonluk kampanyalar yaparken..
Sonra biz Olimpiyata talibiz..
Valla, utanmamız da kalmamış!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA