Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Alpaylı Dakikalar!..

Unutulmaz şarkılarını söyledi Alpay.. "Unutulmaz" dediğim, sadece bizim kuşağın değil. Geçen yıl Bodrum'da şahit oldum. Günümüz gençleri ezber eşlik ediyorlardı, annelerinin, babalarının şarkılarına.. Fabrika Kızı.. Eylülde Gel..
Ve de öyle tatlı anılar anlatıldı ki gülmekten öldük.. Sunay harikaydı gene.. Nebil'in iki videosu şaka değil, sahiden Oscarlıktı.. Çok keyifli bir Yaşamdan Dakikalar'a hazır olun. Bu gece 21.00, pazar 10.00'da, SkyTurk'te..
Bu arada, ancak aday olanların yarışabildikleri Antalya TV Ödüllerine katılmışız. Haberim yok.. Sevgili Genel Müdürümüz Tolga mı, yoksa, Nebil mi "Peki" demiş bilmem.. 100 sene ısrar etseler "Hayır" derdim ben.. Düşünün bir jüri verecek ödülleri.. O jüride Yaşamdan Dakikaları bir dakika izlemiş bir kişi var mıdır acaba?. Olsa derlerdi ki "Bu eşleşme yanlış. Yaşamdan Dakikalar türünde tek. Onun gibi başka program yok ki?.."
Kaldı ki.. Hep söylüyorum. Hayat bize cömert davrandı.. Yeterince ödül verdi zaten.. Bu tür teşviklere gençlerin, genç heyecanların ihtiyaçları var.. İlle bize bir şey mi vermek istiyorlar.. Kategoriler dışı "Özel" ödüller var.. Yazarlık, televizyonculuk hayatımızda bir iz bıraktığımıza inanıyorlarsa, çağırır verirler, hepsi o..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA