Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Akhisar'a alkışlar!..

Türkiye'nin en büyük futbol stadına, Türkiye Futbol Seyirci rekoruna, Türkiye'nin en eski futbol kulüplerine ve Türkiye'nin en geniş futbolcu hinterlandına sahip İzmir takımları birbirlerini yedikleri için Süper Lig kapısını çalamaz, çıkanlar da bacaklarından çekilip indirilirken, Manisa'nın bir ilçe takımı Akhisar, seneye 3 bin kişilik sahasında (Stad diyemiyorum), Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon, Bursa gibi devleri ağırlayacak..
Bakar mısınız, Göztepeliler, Karşıyakalılar, Altaylılar, bakar mısınız?. Altay kaçıncı ligde bilmiyorum bile.. İzmirspor, Altınordu var mı yok mu, haberim yok.. Göztepe ile Karşıyaka, bu sene ikinci kümede, düşmemek için savaştılar..
Kordon'da dolaşırken beni çevirip sitem etmek marifet değil.. Oturun da düşünün, İzmir neden bu hallerde?.
Adnan Suvari'nin o "Tarih" olan Göztepesi hangi kentten çıktı?. O takımı ezber sayarım ben.. Herkes sayar.. Ezberletmişlerdi çünkü..
Bugün birbirinizi yemekten, yükselmeye vaktiniz kalmıyor..
İdmangücü ve İdmanocağı en büyük rakip değil, düşmanlardı, Trabzon'da.. Birleştiler.. Dördüncü büyük Trabzon doğdu.. Üstüste ne şampiyonluklar yaşadı..
Siz İzmir'deki halinize bakın..
Neyse.. Sözüm size değil zaten..
Akhisarlılara..
Sakın Buca'nın hatasına düşmeyin. Süper Lige çıkan kadroyu A'dan Z'ye değiştirmeyin.. Yarın sizi bırakıp kaçacak bir hocanın verdiği listeyle 28 yeni oyuncu almaya kalkışmayın. Geldiğiniz gibi gidersiniz. Paralar da kim bilir kimlerin cebine gider.
Takımı Süper Lig'e çıkaran Hamza Hoca kalsın.. Size bir "Takviye" listesi versin.. O kadar..
İkinci Lig, birinciden beter bir gayya kuyusu.. Ordan gelebilen takım iyi takımdır, unutmayın..
Takviye edin sadece.. Borçla yeni takım kurmaya kalktınız mı, intihar edersiniz..
Akhisar'ı Birinci Lig'e çıkaran ekip, o ligde oynamayı da hak etmiş ekiptir. Bunu aklınızdan çıkarmayın..
Menecer, komisyoncu ve iş birlikçilerini beslemeyin sakın..
Aman sakın!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA