Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Reklam!..

Kim yaptıysa harika.. Hele zamanlaması.. Renault reklamı galiba.. Bir açık hava kahvesinde radyodan maç dinliyorlar. Gol oluyor.. Minibüsten mal indiren şöför o anda, ayağı ile kapıyı itiyor.. Ondan sonra maç bitene kadar herkes o minibüse yapışık..
Yani en akla hayale gelmez bilim adamlarının bile ne uğurları var, maçlarda..
Uğur, yahu..
Bu totem lafı da nerden çıktı?. Totem, Kızılderili tanrılarının simgesi.. Laf da onların dilinden zaten.. Genelde bir hayvan ve o hayvanı simgeleyen dikili taş, ya da tahta anıt. Gider etrafında dönerek dans ederler hani..
Reklamı her seyrettiğimde kahkahalarla gülüyorum. Çünkü her maçta ayni şeyleri hepimiz yaşıyoruz.. Bir Fener maçında gol atmıştı Galatasaray.. Herkes "Tıp" oynar gibi olduğu yere yapıştı kaldı.. Olan da Ertekin'e oldu. Tuvaletteydi o an.. Hakemin bitiş düdüğüne dek, pisuvarın önünde ayakta, öyle bekledi, zavallı, 20 dakika falan..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA