Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Aldırma Fatih!..

Fatih Avan..
Bu adı bilmiyorsanız, sakın kendinize kızmayın. Günahı Türk Spor (!) medyasına aittir. (!) işareti mi ne?. "Hadi canım sen de" demektir. Bu ülkede spor medyası yok çünkü..
Fatih Avan atlet.. Teknik branştan hem de.. Atıcı..
Geçen hafta ciriti 85 metre 60'a attı..
85.60 ne demek, bilmiyorsanız gene kendinize kızmayın.. Sayfalarını palavra transfer haberleriyle dolduran spor (!) medyamız bu 85.60'ın farkına varmadı ki, siz nerden bileceksiniz..
Bu sene dünyada yapılan en iyi ikinci cirit derecesi..
Bu senenin özelliği ne?.
Olimpiyat senesi..
Yani Fatih Avan, 2012 Oyunlarında, hem de Olimpiyatların temeli, simgesi, atletizmde favorilerden, madalya adaylarından biri olduğunu gösterdi 85.60'la..
Bir tek gazetenin, Mehmet Aslan gibi bu ülkenin artık sayıları nerdeyse sıfıra yaklaşan atletizm uzmanlarından Mehmet Aslan'ın yönettiği Hürriyet'te bile manşet olmadı. Fatih Avan'la tam sayfa söyleşiler yapılmadı.
Fatih Avan'ı sokakta görseniz tanımazsınız..
O da televizyonların utancı.. Reyting diye bir takım ipe sapa gelmez adamları çıkarıp, saatlerce birbirleri değil herkese saldırtan, futbolu da iğrençleştiren televizyonların bir teki Fatih Avan'ı ana haberine çağırıp "Sen ne halt ediyorsun" demedi..
Demez..
Ama yarın Fatih Londra'dan, bundan tam 64 yıl, yani "16 Olimpiyat önce Ruhi ağabeyinin (Sarıalp/ 1948/ Üç Adım Atlama/ Bronz) yaptığını tekrarlar, madalya ile dönerse, siz o zaman seyreyleyin, kellelerine taş düşen medyacılarımızı..
Aldırma Fatih.. Bu bizim bu ilgisiz ve bilgisizliğimiz, bilesin.. Tak madalyayı boynuna dön.. Bak bakalım, bu yüzsüzler nasıl yarışacak, seninle "Özel" haber ve röportajlar yapabilmek için..
Biz buyuz be Fatih!.
Al ciritini, vur kafamıza..
Aklımızı başımıza getir!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA