Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ayran ve..

İstanbul Belediyesi, "Otobüs Hattı" uygulamasına başlıyormuş.. Ana arterlerin kaldırıma bitişik şeritleri, kitle taşımacılığına, yani otobüslere ayrılacakmış..
Yani İstanbul'un en güzel caddesi Halaskargazi'yi yok eden Nurettin Sözen uygulaması gibi yolu ortadan ikiye bölüp kurduğu çitlerle karşıdan karşıya geçişi yasaklayarak mağazaları iflas ettiren Belediye Başkanından önde Kadir Topbaş..
Önde de, benim merak ettiğim bir şey var.. O şeritlerde sadece otobüslerin gitmesi nasıl sağlanacak bu dağ başı kentte..
Kadir Topbaş, İstanbul'da emniyet şeritlerini kontrol edebildi mi?. Tramvay yollarını kurtarabildi mi, uyanıklardan..
"Deprem can kurtaran şeridi. Durmak bile yasak" diye işaretlediği şeritlerin oto park olmasını engelleyebildi mi, ana caddelerde de, şimdi bu "Otobüs Hat"tını ortaya çıkarıyor, gene bir takım uyanıklara hizmet etmek için..
Biz uygar vatandaşlar, trafikte hıyar gibi beklerken, uyanıklar, otobüs hattından uçup gidecekler.. Biz de Topbaş'ı hayırla yad edeceğiz..
Olacak bu!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA