Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaşa Tolga!..

Yani, bir Dünya Güzeli yarışması izliyor olsam, birinciyi hemen seçmiştim.. Bunu bir profesyonel jüri üyesi olarak söylüyorum.. O kadar güzel, o kadar çekici, o kadar etkileyiciydi Fatma Said.. Gözleri, gülüşü, fevkalade muntazam vücudu.. Yani ne ararsan var..
Yarışmacıydı Fatma aslında.. Ama yarışma güzellik değil, sesti..
Leyla Gencer Şan Yarışması'nı kazandı Mısırlı Soprano Fatma Said.. Dünyanın dört bir yanından gelen 41 yarışmacının en genci.
Daha 21 yaşında.. Son yıllarda hızla gelişen Mısır Operası'nın yetiştirdiği muhteşem yetenek.. Onu Mısır'da bırakmazlar.. Bu fizik ve bu harika ses, operada çok az bir araya gelir..
Dünya Fatma'yı paylaşamayacaktır.
Jüride Türk Operasının 1 numaralı yönetmeni Yekta Kara'yı gördüm. Elini çabuk tut, Yektacım ne olur.. Fatma'yı konuk getir bize..
Fatma'yı nerde gördüm.. Televizyonda..
Tam sezon açılmış, tam yeni reyting sistemi devreye girmiş, tam kelle koparma mevsimi kan kokmaya başlamışken, SkyTurk hem de prime timede Leyla Gencer Şan Yarışmasını canlı yayınlanma cesareti gösterdi iki saat.. Sevgili dostum Tolga, bu kanalın gözü kara Genel Müdürü..
Biri fark yaratmalı bu ülkede önüne gelen haber kanalı kurarken.. Ortalık kanal doluyken..
Fark yaratmak da cesaretle oluyor ancak..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA