Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Pelin!..

Onu ilk Bilgi Üniversitesi'nin gerçekten harika müzikali Rent'te izlemiştim.. Hem de türkçeleştirerek sahnelemişlerdi, New York ve Londra'da izlediğim bu müthiş Rock müzikali.. Bizim gençler hiç de aşağı kalmamışlardı. Bulduğum her fırsatta gittim.. Dört mü, beş mi hatırlamıyorum..
Pelin Akil
baş roldeydi. Çok iyi oynuyor, çok iyi şarkı söylüyor, çok iyi dans ediyordu. Çarpıcı bir fiziği vardı. Broadway'e, West End'e yakışan bir müzikal oyuncu adayıydı. Sonra kayboldu. Boyun fıtığım yüzünden eve kapanıp mecburen televizyon izler olunca, Arka Sıralar'da karşıma çıktı. Gene çok çok iyiydi. Geçen gün HaberTurk'te onunla yapılmış bir söyleşiye rastladım. "Suskunlar" adlı dizide oynuyormuş şimdi de.. "Bu kıza yazık oluyor" derken söyleşideki son sözü dikkatimi çekti..
"Ama bir gün müzikalle ilgili bir şey de yapacağım.."
Yap Pelin.. Mutlak yap.. Ama nerde?..
Devlet ve Şehir Tiyatrolarında müzikal yapanlar Pelin Akil'i bir denemeye çağırın mutlak..
..Ve de bu ülkenin en güzel müzikalleri, en sevilen oyunlarına imza atan Gencay Hanım.. Sevgili Gencay Gürün.. Pelin Akil, sadece aklınızda değil, not defterinizde de olsun..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA