Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Aziz!..

Azİz Yıldırım, hiç de adına layık olmayan tahrikler ve hezeyanlar içinde.. Konuşmalarının Sporda Şiddet Yasası içinde olup olmadığını incelemek Kadıköy savcılarına düşüyor.
"Müflis tüccar eski defterleri karıştırır" hesabıyla bir 6-0'a sığınıyor.. Bugünkü ayıpları, dünle kapamaya kalkışırsa, zararlı çıkar..
Galatasaray'ın Fener'i 7 kişiyle 7-0 yenmesi, parçalanan ağlar, daha neler neler var..
"Bugünkü ayıp" derken, kaybedilen son derbiyi kast etmiyorum.
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe üzerine gölge düşürmüştür. Bu gölge, Şike davasında verilen tüm mahkeme kararları "Beraat" olarak kesinleşmedikçe kalkmayacaktır.
Aziz Yıldırım, sırf kişisel hislerini tatmine izin verdiği için Aykut Kocaman gibi yetenekleri çok kısıtlı bir ismi, yıllardan beri Fener'in başında tutmaktadır.
Alex gibi, mevcut kadro içinden yerinin dolması mümkün olmayan bir ismi, ara transfere üç ay varken yollayacak kadar sorumsuz, büyük futbolcuları yönetemeyecek kadar beceriksiz Kocaman'ın tek özelliği Yıldırım'ın her dediğine "He" demesi, Azizsilinlere göz yumup, tüm başarıların başkana, tüm yenilgilerin kendisine yazılmasına rıza göstermesidir.
Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı'nın tüm ülkeye örnek olacak bir sportmen davranışını bayrak yapacağına, anında tekzip etmesi, Aziz Yıldırım kişiliğinin tipik bir göstergesi olmuştur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA