Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yenilmeyi öğrenmek..

Adını ilk defa duyuyorum..
Galatasaray yöneticisi miymiş, neymiş.. Şükrü Ergun..
Almış kameraları karşısına, istismarın en çirkini, en iğrencini yapıyor.. Öfke, kin, nefret duygusu yaratmak için, bu ülkenin en kutsalını, bayrağını kullanıyor..
"O formanın üzerinde bayrağımız varmış.. Beline nasıl sokarmış?."
Hadi ordan!..
O maçın nasıl güzel bir hava içinde bittiğini milyonla insan izledi.. Futbolcuların hemen hepsi karşılıklı kucaklaştılar, el sıkıştılar.. Melo ve Baroni forma değiştirdiler.. Melo tünele girdi, Baroni arkadaşlarıyla birlikte galibiyeti kutlamak için sahada kaldı.. Bu havada kim, kime niye hakaret etsin?.
14 yıldır bu sahada Galatasaray'a yenilmiyorlar. İşte bir daha yenmişler. Fener seyircisi de coşku içinde.. Onlar da tribünü terketmiyor.. Coşacaklar tabii.. Hakları..
Baroni, elindeki formayı emniyete almak için beline sokuyor..
Bundan normal, bundan doğal bir şey var mı?.
Bunun altında çirkinlik, bunun altında iğrençlik aramak, ancak aramak isteyen kafaların işi..
Niye bu yüz karası konuşmayı yapıyor, Aysal'ın sözcüsü?.
Gündemi değiştirmek, Galatasaray taraftarının Ünal Aysal yönetimine duyduğu öfkeyi, Fenerbahçe ve Baroni'ye çevirmek için..
Bakın İstanbul Cumhuriyet Savcısı'na ihbar ediyorum..
Bu konuşma, Futbolda Şiddet Yasası'nı ayaklar altına almak, bu konuşma, yarın Arena'daki maçta Galatasaray seyircisini, Fenerbahçe ve Baroni aleyhine tahrik etmektir. Yarın o maçta, durumdan vazife çıkaran bir holigan sürüsü sahaya iner ve Baroni'ye saldırırsa suçlu kim olacak?.
Futbolda şiddet yasası, bunu önlemek için çıkarılmadı mı?.
Önleyin o zaman savcılar!..
Şu yasayı bir, tek bir kez uygulayın da görelim!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA