Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

TRT'ye çağrı!..

Olimpiyatların, Dünya Şampiyonalarının televizyonlarda izlenme rekorları kıran bölümleri, açılış ve kapanış törenleridir. Çünkü bunları izlemek için sporu sevmek, anlamak gerekmez. Harika şovlardır bu törenler.. Bu bilindiği için de, organizasyonu yapan ülkeler, hatta yıllar evvelden bu törenler için hazırlığa başlarlar..
Pekin, Londra ve Soçi Oyunları'nı hatırlayın. Oralardaki açılış ve kapanışları..
Bu merak ve heyecanla, Dünya Kupası açılış törenini izlemek için ekran başına oturduk.. Gecenin doruk noktası, açılışın yıldızı seçilen Jennifer Lopez'in şovu..
Tam Lopez görünürken, TRT ekranları değişti. IŞİD Ankara stüdyolarını bastı sandım. TRT , JeyLo'yu alenen ve resmen sansürledi. Açılış töreni dorukta iken, biz Ankara stüdyolarında, ne söylediklerini kimsenin ama kimsenin umursamadığı üç kişinin gevezeliklerini izlemek zorunda bırakıldık, iyi mi?. "Belki utanır da, açılışa dönerler umuduyla.. Dönerler mi hiç?.
Şimdi, kapanış hazırlıkları duyuluyor. Bu defa yıldız Shakira olacakmış..
Yayıncılıktan zerre nasip almadığını geldiği günden beri gösteren TRT Genel Müdürü'nden bir ricam var..
Shakira'yı da böyle sansür edecekseniz, kapanış töreni yayınını dost bir kanala, mesela NTV'ye devredin, satın, bir şey yapın da, ağız tadı ile izleyelim, tamam mı?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA