Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Gölge etme, yeter!..

İnan Kıraç gazete gazete dolaşmış mı ne?.
Hangisini açsam, spor sayfası onun haberleriyle dolu..
Özet!..
Galatasaray'ın en iyi başkanı Ünal Aysal, en kötüsü de Adnan Polat'mış İnan Beye göre..
Yıllardan beri perde arkasından Galatasaray'ı yönetir oyunu oynayan İnan Kıraç'ın bu kulübe ettiği kötülükleri, artık ona "İnan Ağbi" diyen liseliler de anladı.. Yanında sadece "Liseciler" yani dazlaklar kaldı.
2000 yılında, Galatasaray UEFA Şampiyonu olduğu zaman, bu başarısının maddi kazancını sağlayamamış, o şampiyonluğun anısı olacak hiçbir şey yapamamıştı.
Çünkü, İnan Kıraç nam zat, Galatasaray'ın o ünlü GS armasına haciz koydurmuştu. GS arması İnan Kıraç'ta hacizli olduğu için zamanın başkanı Faruk Süren eli kolu bağlı kaldı.
O zaman Süren'e "Sen gene de kullan da, İnan Efendi Galatasaray Kulübünü mahkemeye versin bakalım, verebilirse" dedim. "Galatasaraylıları birbirine düşmüş göstermek bize yakışmaz" dedi, Faruk ve sustu.
İnan Kıraç'ın gazetelere sözlerinden anlıyoruz ki, sürenin dolmasına iki saat kala Duygun Yarsuvat'ın eline her şeyi hazır, imzaları atılmış listeyi sıkıştıran odur ve amaç, tek aday Alp Yalman'ın seçimini önlemektir.
İnan üç sebepten dehşete düşmüştür.
1- Alp liseli değildir.
2- Alp seçilirse, mart ayındaki Mali Kongre'de Ünal Aysal'ın ibra edilmeme ihtimali artar. Bu da Ünal'ın candaşı, yoldaşı İnan'ın başını da derde sokabilir.
3- Alp seçilirse, Galatasaray Adası'nı Suada yapan ve kazandıkları yanında, kulübe 3 otuz para ödeyen işletmeciyi kovabilir. Bu da İnan'la, Ünal'ın hiç işine gelmez..
Bakın, büyük hukuk uzmanlığı tartışılmaz Duygun Yarsuvat bile "Ada" meselesini yuvarlamaya başladı..
Duygun Hoca,
Kaçak olarak büyütülmüş, Anayasa'ya aykırı olarak büyüyen kısmına el konulmuş, kaçak inşaatı Belediye tarafından üç defa mühürlenmiş, mühür kırılarak işletilmeye devam edilmiş Ada'yı bunca suçu işleyen işletmecinin elinden almak, senin gibi bir hukukçu için, iki günlük iş.. Hala ne sözleşmesi, ne anlaşması?.
Yapma!.. Bu ülkede "Hukuk, hak" bilen başkaları da var!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA