Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Savcılar iş başında!..

Sonunda bir Savcılık "Ben varım" dedi.
Bu ülkede kumar oynamak da, oynatmak da suç. Suç olan bir eylemin reklam ve duyurusunu yapmak da suç.
Suç olan bir reklam ve duyuruyu taşımak da suç..
Buna rağmen, Uzak Doğu ve Kıbrıs kaynaklı bir takım karanlık şirketlerin, internet aracılığı ile yasa dışı kumar oynattıklarını, reklamlarını da Turkcell aracılığı ile tüm cep telefonlarına ulaştırdıklarını yazmış, hem bu şirketleri, hem de Turkcell'i aylardır süren bu pervasız karanlık uygulama yüzünden şikayet etmiştim., Nihayet, ses geldi. Geçen hafta sonu "ayşe.kocak @Adalet.gov.tr" imzalı bir mail aldım.
Diyor ki..
"Sabah Gazetesinin 12/02/ 2015 tarihli nüshasının 17. sayfasında 'Savcıları buysa Cumhuriyet bitmiş' başlığı ile yayınlanan haber içeriğinde, 'Kumar oynatmak' suçunun işlendiği düşünce ve iddiasında bulunmuş olmanız nedeniyle, konuya ilişkin ihbarınız dikkate alınmış olup, 2015/21815 numarası ile kayda alınarak soruşturması yapılmaktadır."
Makam ve görevini bilemediğim için "Ayşe Hanım" diye hitap edeceğim, Sayın görevli..
O dediğiniz şey, bir defa "haber" değil, köşe yazısıdır.
İkincisi.. Yazımda, o internet kumar şirketlerinin adresleri de kayıtlıydı. Bana bu maili yolladığınız bilgisayarınızda, o adreslerden birini 30 saniyelik bir zahmetle tıklasaydınız, karşınıza çıkan ekran size, "Kumar oynatmak suçunun işlendiği düşünce ve iddiası ile muhbirlik" yapmadığımı, gerçeğin tam da kendisini yazdığımı kanıtlardı. Bu kadar basit..
Üslubunuz nerdeyse beni suçlar gibi..
Olsun, Ayşe Hanım.. Hiç değilse "Tahtaya yazdık.."
Sonucu da "Haftaya" alırız İnşallah!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA