Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Adayım Turgay Kıran!..

Adnan Öztürk beni pek tatmin etmeyen bir sebeple adaylıktan çekildi. Efendim vertigo imiş. Kulaktaki kristaller kaydığı için oluşan baş dönmesi. Bende de vardı. Bir seansta yerine yerleştiren doktorun adını ve telini beni ararsa veririm. Ertekin'de de var, onu da ilaçla tedavi etti doktoru.
Yıllardır ikimiz de iyiyiz ve ikimiz de işlerimizi bir tek gün aksatmadık. Böyle mazeret, öyle iddialı adama uymaz. Gerçek de yakında kulaklara fısıldanır, nasılsa..
Şimdi bir yanda İnan Kıraç ve onun dazlak lisecileri var, öte yanda Turgay Kıran.. O liseli. Liseci değil..
Duygun Yarsuvat'ı, başvuru süresinin kapanmasına 2 saat kala eline tutuşturdukları 54 kişilik imzalı kadro ve 110 kişilik gene imzalı aday gösteren belgelerin tepesindeki boş yere "Duygun Yarsuvat" yazıp, başkan seçtirenler şimdi ne yaparlar, yakında belli olur..
Ben, adayımı şimdiden seçtim..
Turgay Kıran..
İki özelliği var, onun da Adnan Öztürk gibi..
Bir.. İnan Kıraç'ın uşağı, kuklası değil.
İki.. "Adayı geri alıp, Galatasaray Adası yapacağım ve Galatasaray camiasına iade edeceğim" diyen tek Galatasaray adayı o, Özhan Başkanın ölümünden bu yana..
Kulüp tarihine utanç, yüz karası olarak geçen Su Ada'nın arkasında dönen dolaplar, anlatılanlar, İnan Kıraç ve Ünal Aysal'ın niye bugünkü müstecirden (!) vazgeçmediklerine dair anlatılanları ben biliyorsam, Kongre de biliyordur.
O Kongre'de zerre Galatasaraylılık varsa, adaylara tek soru sorar..
"Ada'yı ne yapacaksın?."
Kongre bu soruyu soracak kişilerden oluşsa, ben zaten istifa etmezdim. Galatasaray da bu hallere düşmezdi.
Bir işe yarar diye değil, kamuoyu dönenleri bilsin diye yazdım.
Galatasaray Kongresi'ni gene Suadacıların kazanması için her türlü tertip alınıyor, millet bilsin için..
Turgay dostum, sakın ola senin de başını döndürmesinler!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA