Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Vah Denizli!.

Geçen yıl Maraton'da Şansal'ın ağzına bakan yorumları ile Galatasaray camiasını çıldırtan Mustafa Denizli'nin güvendiği dağlara kar yağdı. Görev beklediği, beklediğini de, o çıldırtan yorumlarda açıkça gösterdiği yerlerden teklif gelmedi.
Şansal da, "Kullanıp attıkları" listesine "Mustafa Denizli" adını ekleyiverince Hocamı, TRT'ye sığındı sonunda..
Koskoca Mustafa Denizli, bir ömür verdiği ne doruklara yükselttiği adını, yanlış dostlar ve yanlış hesaplar yüzünden tüketmeye devam ediyor..
Yapacağı akıllı iş, bu yıl gene bir dış takıma gidip, ya da kenara çekilip adını dinlendirmekken, yaptığı yorumlara bakar mısınız?.
Geçen hafta Atromitos maçı sonrası Hürriyet'te yazdıklarını kelimesi kelimesine aynen naklediyorum ki, Fener'e yaranma ruhu, onu nerelere götürmüş iyi görün..
"Hakem o pozisyonu görmese bile on binlerce gözün bir anda tepkisinin yanlış olmayacağına karar verip, kaleciye kırmızı kart göstermesi lazım!.."
Dünya tarihinde örneği var mı, bu korkunç yorumun..
Hakem ev sahibi takımın tribünlerine bakıp kırmızı kart çıkartmalıymış!.
Fenerbahçe'de işler iyi gitmiyor Hocam.. Medya da Pereira'dan mutlu değil..
Aman böyle yorumlara devam eder. Belki bu defa göze girersin!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA