Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hükümet kurulsa da, devlet geri gelse..

Yasa ve bağlı yönetmelikle, cep telefonlarına önceden izin almadan mesaj göndermek yasak. Telefon sahibine hiç zahmet yüklemeden izin alacaksınız. Öyle "İstemiyorsanız falan numaraları arayın" uyanıklığı da yasak yani.
Ben aramayacağım. Yasada, vatandaşı ilave zahmete sokacak bir hüküm yok.. Reklam yollama niyeti olan bi zahmet arayıp izin alacak. Elinde iznin belgesi olacak, reklam yollamak için. Yoksa suçlu!.. Kurallar öyle kondu.
Ama bizde devlet yasağı üç gün sürer ya.. Hele bugünkü gibi, bir yedek devlet iş başındaysa, İmam tam da bildiğini okuyor.
Okuyanların başında da Mustafa Sarıgül'ün adamları var. Durmadan mesaj yolluyorlar.
"İs- te- mi- yorum" diye cevap yazdım kaç defa..
Adamlarda utanma yok.. Hala yolluyorlar..
Ben de burda teşhir ediyor ve uyarıyorum..
"Sarıgül, adamlarına emir ver beni rahatsız etmeyi kessinler.. Mahkemeleşmeyelim!.."
İşe yarar mı, bilemem..
Kumar şirketleri, ülkede yasak eylemlerini, gene ülkede yasak izinsiz cep reklamları ile duyurmaya tüm hızları ile devam ediyor. Adlarını da yazıyorum burda..
Ülkede İçişleri, Adalet ve bu yasağı yürütmekten sorumlu Gümrük Bakanı yerine, gölgelikleri olursa, kimse tanımaz ki, yasağı..
İşte yenileri..
PokerClas.. Canlı kumarhane imiş. 24 saat açık. 70 lira yatırırsan, 100 liralık fiş veriyormuş. Soygundaki kâra bakın.. Bu ülkede Cumhuriyet savcısı da mı kalmadı?.
Betrolex.. Dalgasını geçiyor.. "Bizi boş verin, gidin adam gibi yasal iddaa bayilerinden oynayın.." Yani yasadışı olduğunu itiraf edecek kadar pervasız.. Kimden korkmuyorlar?. Bu ülkenin bakanlarından..
Aslında, hele bugünlerde, şikayet edilecek, eleştirilecek o kadar çok şey var ki?. Ama zaten yarın gidecek bakanların hangisini muhatap alabiliriz ki?.
Bu yüzden, spordan başlayıp her konuda yazacaklarımı, yeni hükümet için bekletiyorum.
Topal Ördek bakanlar başta iken, boşa yazmanın alemi yok. Yeni bakanlar, belki yeni heyecanla dikkate alırlar da, yazdıklarımız işe yarar..
Okur merak etmesin. Eleştirilerim, demiri dövmek için tavını bekliyor!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA