Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Özür!..

Bu özürüm, bilgisayarım adına, Ayten Yavaşca'dan.. 90'ıncı yaş gününde bize muhteşem bir gece yaşatan Alaeddin Ağabeyin eşi.. Size iki gün anlattığım konser yazılarım, bir yandan, kadın doğum hekimliği, baş hekimlik, hocalık ve ameliyatlarla işinde, öte yandan yüzlerce beste ürettiği evinde geçerken, maddi manevi yanında olan, onun bu yaşlara, hem de böyle konser verecek kadar mutlu ve sağlıklı gelmesini sağlayan Ayten'e, ailem, Kilisliler ve ülkem insanları adına teşekkürle bitiyordu.
Baktım o son paragraf gazetede yok.. Koştum geldim gazeteye.. Bilgisayarda da yok.. Uçurmuş alet.. İçim razı olmadı, o muhteşem geceyi anlatan yazıların, o satırlarla bitmemesine.. İşte gene uçurmazsa bu lanet alet.. Aynen şöyle..
".. Ve iki gün süren bu yazımı bir son teşekkürle bitirmek istiyorum.. Tükenmeyen bir sabırla gölgede durarak lambayı tutan, Alaeddin Ağabey'in hem bilim, hem sanat alanında harikalar yaratmasında baş rolü oynayan Sevgili Ayten.. Seni tüm yüreğimle sımsıcak kucaklarım.. Bin yetmez.. Milyon teşekkür!.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA