Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Aç olmanın faydaları..

Benim, yeteri kadar doyuracak başarılarım var, sürer ama en aç benim. Çocuklar da aç olacak, herkes aç olacak. Başarı başka türlü gelmez" diyordu maç günü, Fatih Terim, Ekav'a sergi açılışına giderken arabada okuduğum gazetede..
"Özgür Duygular" üçlü bir sergi.. Pembe Tüzüner, Ana Perez Grassano ve Tina Varon..
Ana, ressam, tasarımcı, iç mimar.. "Ben yaratıcıyım" dedi.. "Durmadan yaratıyorum ama doymuyorum.. Ben hep açım!.."
Tesadüflerin arka arkaya getirdiği mesaja bakar mısın?.
Maddi manevi, her şeyin olsa bile aç olmak.. Başarının sırrı bu..
İstanbul en sevdiği kentlerden Ana'nın. Dört defa gelmiş.. Işıklar içinde bir rengarenk resmi var.. "Bunun ilhamı İstanbul" dedi.. Karşı duvarda bir karanlık resim.. "O da Paris!.."
Ne güzel yabancılar tarafından hala böyle görünmek.. Paris'teki terör saldırısını anlatan üç boyutlu bir çalışması var, görmelisiniz.
Pembe Tüzüner'in Özgürlük simgesidir Kuşlar.. Gene kuşları kullanmış heykellerine, çeşit çeşit.. Bakarken güzel. Düşündürmesi de derin..
Tina Varon'un totemleri nasıl şirin. Totem, yani uğur anlamına değil.. Kızılderili İlahları vardır. Manitu hani.. Onları simgeleyen heykelleri hatırlayın kovboy filmlerinden. Tina bayıldığım totemler yapmış..
Özgür Duygular sergisine bir daha gideceğim.
Biraz daha düşünmek için., Hafta sonu gidin bir yolunu bulup.. Ya da tıklayıp birazını seyredin.
www.ekavart.tv

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA