Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu da “Stadyum A.Ş.” ya da Beşiktaş!..

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulübü şampiyon olmasın diye elinden geleni ardına koymuyor.. Bu nasıl bir yöneticiliktir akıl sır ermez..
Geçen hafta, fol yok yumurta yokken Galatasaray'a saldırdı. Hem de çok ağır saldırdı. "Onlar şerefsiz" dedi, resmen.. Hem de tüm Galatasaray camiasının nefret ettiği Aziz Yıldırım'ı şahit göstererek..
Ne zaman?. Fenerbahçe ile at başı giden bir şampiyonluk yarışı içindeyken.. Galatasaray hem Fener, hem de Beşiktaş'la oynayacak, yani Şampiyonu bir yerde belirleyecek en önemli unsur durumunda.. Orman'ın üstelik bir de Aziz Yıldırım'ı referans göstererek Galatasaray camiasını çıldırtmaktan beklentisi ne olabilir sizce..
Daha açık konuşabilirdi.. "Fener'e yatın, bize aslan kesilin" diyebilirdi..
Pazar günü Fenerbahçe, hem de kendi stadında Osmanlıspor'a 2 puan kaptırınca, Beşiktaş'a arayı maç fazlası ile 6 puana çıkarma fırsatı doğdu. Bunun için pazartesi Kasımpaşa'yı yenmesi yetecekti. Ama Beşiktaş sezonun en kötü oyununu oynadı. Beş altı yemekten kurtuldu ve 2-1 mağlup olarak, ikili averajda üstün olan rakibine büyük bir avantaj tanıdı. Şimdi Galatasaray'ı yenerse Fener lider olacak..
Niye öylesi rezil bir top oynadı Beşiktaş?.
Beşiktaşlılar..
Kendinizi belki de çok kızdığınız futbolcuların yerine koyun..
Başkanınızın gözü dönmüş. "Stadı yapan adam" diye tarihe geçecek ya.. Şampiyonluk bir istatistik.. Oysa stadı yapan adam olmak tarih..
Orman, aklında stattan başka şey olmadığını her hali, her eylem ve söylemi ile gösteriyor..
Eskilerin bin yıldır "Köprüden geçerken.." diplomasisini bile uygulamadan Galatasaray'a saldırması, şampiyonluğu zerre umursamadığının kanıtı..
Kasımpaşa için kampa girmiş takımı alıyor, stat inşaatına götürüyor ki, onların da konsantrasyonu bozulsun.. Onlar da "Şampiyonluk değil, bu stada sahip olmak önemli" desinler ve motivasyonlarını kaybetsinler..
Yetmiyor..
Bir başkan hayati Kasımpaşa maçı öncesinde şunu söyler mi?.
"Kartlara dikkat edin.. Yoksa tarihe geçecek açılışta sahaya çıkamazsınız.."
Bu ne demek, ey millet, bu ne demek?.
"Şampiyonluğu boş verin.. Önemli olan bu tarihi maçta sahaya çıkabilmek.."
Şimdi başkanından bu nasihati alan adam, mücadele eder mi?.
Kart görmek bir yana sakatlanma riskini göze alır mı?.
"Ben açılışta Arena'da olayım, Kasımpaşa maçı ne olursa olsun" demez mi?.
Aynen öyle dediklerini, maçı seyrederken anladınız herhalde..
Yaşasın Beşiktaş Stadyum A.Ş. Genel Müdürü Fikret Orman!..
Tarihe geçti bile..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA