Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Eyvah Annem Dağıttı!..

Filmi önce Jimmy Fallon Şov'da duydum. Başlar başlamaz da kalktım gittim. Meğer gülmeye ne kadar ihtiyacım varmış.. Bad Moms/ Kötü Anneler adlı filmi biz de şirin bir isimle gösterime soktuk.. Eyvah Annem Dağıttı..
Çocukları, evleri için saçlarını resmen süpürge eden, gene de kimseye yaranamayan üç anne kafa kafaya verip "Kötü anne" olmaya karar veriyorlar.. Çıkış noktası bu.. Filmdeki oldukça sert cinsel içerikli konuşmalardan rahatsız olmazsanız, hele de "Anne" iseniz, en az benim kadar gülerek izlersiniz..
Tabii alınacak dersler de var..
Üç "Kötü Anne"yi, Mila Kunis, Kathryn Hahn ve Kirsten Bell oynuyorlar. Mila çok çok iyi tabii.. Ama ilk defa izlediğim Hahn ve Bell de harika..
Hain John le Carre'ın romanından uygulanmış bir gerilim filmi.. Carre'ın bütün romanları müthiştir zaten. Hemen hepsini okudum. Bu arada öğrendim ki, Carre doğru dürüst cümle bile yazamazmış, ama harika düşünür, anlatırmış.. Peki romanlar?. Carre anlatırmış öyküyü.. 20 kişilik bir ekip de bölüm bölüm romanı yazarmış, iyi mi?.
Film Rus mafyasının bir numaralı para aklayıcısının, öldürüleceğini anlayınca batıya kaçmaya karar vermesi ile başlıyor. Tesadüflerin karşısına çıkardığı bir öğretmenden yardım istiyor. Rusun peşinde mafya var. Herkesin peşinde İngiliz James Bond servisi MI6 var. Kimse kimseye güvenmiyor.. Ama film başından sonuna merak ve heyecanla izleniyor.. Hele Rus kaçağı oynayan Stellan Skarsgard'a bayıldım. Görmediyseniz, tam yazlık film. Kaçırmayın..

***
Bu arada geçen gün yazmıştım, tam Ömür Gediklik, sinek bile öldürmeyen redingotlu Tarzan ve tuvaletli Jane'i. Dün evde, haber kanalına dönüşen TRT Müzik'in yerine izler olduğum yabancı müzik kanalı VH1'de Kathy Perry'nin Roar adlı klibini izledim. Ormanda bir Jane söylüyor şarkıyı.. İnanın Kathy'nin klip Jane'i, Tarzan Efsanesi adlı palavranın Jane'ine on basar..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA