Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Peki “Devlet” nerede?.

Ultra mahluklar Konya yollarında ve Anadolu'nun gururu Stadyumda idiler, tamam!.. Peki Devlet nerdeydi, cumartesi günü ve gecesi?.
Yüzlerce meşale o stada nasıl girdi, Konya Valisi?. Konya Emniyet Müdürü?. Onların hepsi içi yanıcı gaz dolu metal.. Demek bir terör örgütü, bu ülkede statların içine, canlı bombalarını, üzerlerinde yüzlerce bomba ile sokabilir öyle mi?.
Ülkenin ortamı meydanda!..
Cumhurbaşkanı, Başbakan, bas bas bağırıyorlar..
"Daha henüz temizlenmediler. Çok dikkatli olmalıyız" diye!.
Bu mu dikkat Konya Valisi?.
Yolda olaylar çıkmış.. Bıçaklar çekilmiş.. Otobüsler taşlanmış.. Dört yaralı var..
Kaç kişiyi göz altına aldınız, kaçı tutuklandı, Konya'da Devleti temsil eden Vali, Emniyet Müdürü ve Savcılar?.
Maçta meşaleler yandı ve sahaya atıldı. Maç durdu. Polisinizi gördüm ekranda.. Hemen tribünlere çıkıp, o meşale atanları anında derdest etseler, millet ekranlara bakıp "İşte benim" devletim dese, o itler bir daha cesaret edebilirler mi?. Ama polis oraya maç seyretmeye gelmiş. İçeri girmesine engel olamadığı meşalelerin sahaya atılmasına da seyirci kaldılar. O zaman itler bir daha azdı. Uzatmalarda bir daha yaktılar, bir daha attılar.
Ekran başında öfkeden deliye döndüm..
O itlerin anında toparlandığını görsem içim biraz soğuyacaktı.. Ama devletin de benim gibi seyrettiğini görünce, çifte kahroldum.
O Vali ve o Emniyet Müdürü için de soruşturma açılmalı!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA