Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Oğuz Haksever’e yardım..

Kemal Belgin'in Milli Gazete'de çıkan yazısı..

***
Şimdi sadede gelelim Oğuz kardeş! Ben de diyorum ki, keşke aşağıdaki şu soruları da sorabilseydin...
1) Madem ki Aziz Yıldırım Bey taaa 1998 yılına giderek hakkındaki gelişmeleri işaret etti, o zaman takımın şampiyonluğunda aslan payına sahip olan İsrailli Haim Revivo'nun, hem de sezonun ortasında, yani ara transferde, hem de bedelsiz ezeli rakibi Galatasaray'a gitmesine nasıl göz yumdu? Ardından bu konu ile ilgili yazı yazan eski bir Fenerbahçe kaptanı nasıl kulüpten ihraç edildi?
2) Şikeyle suçlanan dönemin teknik direktörü Aykut Kocaman, konuyla ilgili soru sorulduğunda "Herkes sürat yaptı, radara biz yakalandık" cümlesini neden söyledi?
Bu ne demekti ki acaba Oğuz Bey? Pardon; Aziz Bey? Siz bu programda aynı hocaya bugün de teklif götürdüğünüzü açıkladınız...
3) Aynı Aziz Bey, tahliye olduktan sonraki ilk yüksek Divan toplantısında, yani Temmuz 2012'de, şike savunması yaparken aynen şu cümleyi kullandı mı, kullanmadı mı:
" Ne yaptıysam Fenerbahçe için yaptım..." Bu ne anlama geliyordu acaba Oğuz Bey?
4) Oğuz Bey, acaba ona buna, herkese bir kulp takılırken, siz aynı Yüksek Divan Kurulu toplantısındaki şu bölümü neden sormadınız? Aynen şöyle... Aziz Bey konuşmasının bir yerine es verip, kurula gülerek, "Eh içerde iken askerlik işimizi de hallettik" dedi mi, demedi mi?
Sene 2012 idi... Yani Aziz Bey o günlerde tam 60 yaşında idi... Ne askerlik işiydi bu Oğuz Bey? Kaçıncı teskere idi bu? (Aziz Yıldırım, askere gitme çağı gelince Gülhane Hastanesinden "Askerlik yapamaz" raporu almış ve vatani görevine gitmemişti.
Başta Kemal Belgin, pek çok gazeteci, bu rapora çok itiraz etmişler, yeniden soruşturma istemişlerdi.
Yıldırım tam bu ortamda işte askerlikten raporla muafken Bedelli Askerlik yapmıştı.) Hadi bakalım Oğuz Haksever!.
Hadi hodri meydan!
Bak ben de buradayım.
İstersen bana sor bu soruları ben cevaplayayım.
Tabii ki daha kıyamet gibi sorum daha var!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA