Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

TRT Müzik üzerine..

Hafta sonu biriken "Okunacaklar"ı halletmek için genelde evdeydim. Tabii, TRT Müzik açık olarak.. Arada hafta içinde ekran başında olamadığım için kaydettiğim programları açarak.. Okurken kulak arkası müzik iyi oluyor. Arada çok sevdiğiniz bir ses, melodi duyarsanız, kafanızı kaldırıp biraz dinlenme veriyorsunuz, gözlerinize ve beyninize..
Hep övdüm ya, bu defa bazı şeylere takıldım.. "Aman dikkat" diye, Sevgili Remzi kardeşime dokunduracaktım.
Bir pazar sabahı üç ayrı programda ayni Zeki Müren şarkısı olur mu?. 2 saatte 3 defa Beklenen Şarkı.. Bir de Zeki Müren kısa programı.. O da "Beklenen Şarkı.." Bazı eski, yeni sanatçıları da torpilli sanki.. Durmadan ayni kişiler ve şarkıları..
Yapımcıların birbirlerinden haberleri yok mu?. Birisi koordine etmiyor mu bunları?. Kayıtlara geçtim.. Daha da tatsız bir durum. Baştan aşağı bandlara dayalı bir yayında ilan edilen saatler nasıl tutmaz?.
Açıyorum kaydı, benim istediğim program yarısından başlıyor.. Ya da daha önceki programdan başlamış, benim seçtiğim programın sonu yok..
Çok sevdiğim Muazzez Abacı'nın çok sevdiğim bir şarkısı daha ikinci satırında, tamam!..
"Aman Remzi" diye not alırken, Yasemin'den bir mail düştü, ipadime..
Dr. Süleyman Bektaş imzalı.. TRT Müzik Kanal Koordinatörü imiş. "Remzi Başlıcan değerli bir çalışma arkadaşımızdır ama, TRT Müzik Kanalı yöneticiliği söz konusu değildir" demiş. Kanalı Dr. Bektaş dört yönetici arkadaşı ile yönetiyormuş.. (Onlar kim acaba?. O yok açıklamada.)
Ben de hem açıklamalarını yayınlıyor, hem de artık kimleri eleştireceğimi biliyorum.
Teşekkürler Sayın Bektaş..
TRT Müzik kanalını keyfilikten ve yayın disiplinsizliğinden kurtarırsanız, daha da yürekten teşekkür ederim.
Yakından tanıdığım, nasıl çalıştığını, neler başardığını, en imkansızların altından nasıl kalktığını birlikte çalışıp TRT'de Tele Pazar yaptığımız günlerden iyi bildiğim Sevgili Remzi'den de üzülmesine sebep olduğum için özür dilerim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA