Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bunlar nasıl “Devlet?.”

Devletin vatandaşa hızlı hizmet için kurduğu siteler var.. Biri tff.org. Yani futbol federasyonu.. En önemli hizmeti, liglerden haber vermek.. Yani maçlardan..
Girin bakın bakalım var mı?.
Yahu maç oynanıyor, siz de mesela dostlarla yemektesiniz. Durumu merak ediyorsunuz. Tıklayın.. Sadece kadrolar var, hepsi o.. Onun da yanında bir not..
"Bu listeleri kulüpler girer.." Yani federasyonla alakası yok. Biri girip sövse mesela..
Yani Euro 2016'ya milyonlarca lira harcayıp uçaklar dolusu eş dost götüren federasyon, hafta sonları "Üç lise öğrencisi okul harçlığı kazansın" diye üç beş genç organize edip bilgisayar başına geçirmekten aciz öyle mi?.
Değil tabii..
Neden?. Çünkü umurunda değil. O sitenin "Devlet" sitesi olması bile umurunda değil..
dobgm.gov.tr, öteki, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü..
Burada opera ve bale programları vardır. Meraklısı bu programa "Uyuyan Güzel ne zaman oynuyor" diye bakmaz.. "Kim hangi gece dans ediyor" diye bakar, programını ona göre yapar.. Opera da öyledir.. Solistleri seçer gidersin.. Peki nerden?. Açın bakın, Opera Bale Sitesine.. Bir tanesinde o geceki oyun hakkında bilgi yoktur..
O zaman bu siteler niye var, Yıldırım Demirören ve Selman Ada Beyler?.
Niye var, ha?.
Bu milleti adam yerine koymaya ne zaman başlayacaksınız?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA