Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tatlım Tatlım!. Tadında..

Yılmaz Erdoğan gene güzel bir film yapmış.. O eşsiz kalemi, "Haybeden Gerçeküstü Aşk" adlı geçmiş zaman sahnesini, bugünün beyaz perdesine taşımış..
Kadın erkek ilişkileri üzerine bir mizah.. Güldürü değil.. Mizah.. Kimse kendini peşin peşin şartlandırıp Recep İvedik filmi beklemesin..
Bir karı koca düşünün..
Erkek kabak çekirdeği yiyor.. "Bu nasıl çekirdek yemek" diyor kadın ve kızılca kıyamet kabak çekirdeğinden kopuyor.
Eşlerden biri "Kumandayı uzatıyor musun" diyor.. O laf nasıl evi terk etmeye varan kavgaya dönüşüyor..
İşin asıl vurucu yanı.. Bu sahneleri izlerken garipsemiyorsunuz..
Çünkü çoğunu, yaşayarak, görerek, dinleyerek biliyorsunuz..
Yılmaz'ın mizah değil, gözlemcilik yaptığını biliyorsunuz..
Peki o kabak çekirdeğinden kıyamet koparan çift o günlere nasıl gelmiş?.
Yılmaz, dört çift ele almış.. Paralel öyküler, tanıştıkları günden başlıyor.. O ilk günlerin saygı dolu ürkekliği.. Adım adım değil, nerdeyse milim milim yakınlaşmaların kalp çarpıntılarını 190'a çıkardığı günlerden, kabak çekirdeği günlerine geliş, çok vurucu, ama çok da inandırıcı anlatmış..
Filmin kahramanı sekiz insanın adları yok. Çiftler birbirlerine "Tatlım" diyorlar..
Yılmaz montajı tamamlayıp, yapımcı BKM patronu Necati Akpınar'ın önüne koy- muş.. Necati seyretmiş.. "Bu filmin adı 'Tatlım Tatlım' olur demiş.. Yılmaz da bayılmış bu isme..
Filmde 4 kadını Büşra Pekin, Gupse Özay, Şebnem Bozoklu, Aylin Kontente, 4 erkeği Serkan Keskin, Fatih Artman, Çağlar Çorumlu ve Bülent Emrah Parlak oynuyorlar..
Çok da iyi oynuyorlar..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA