Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ariana kime benziyor!.

Manchester'deki terörün iğrenç, lanetli yüzünü bir kere daha ortaya çıkaran olayla ilgili her yazıyı okuyorum.
Paris'teki benzerinde, sahnede Sting vardı. Manchester'de Ariana Grande..
Kim bu adını ilk defa duyduğum Amerikalı şarkıcı?.
Oray Eğin de Amerika'da yaşıyor ya.. Oray'ın yazısında ayrıntılar buldum..
"Ariana Grande henüz ergenliğe bile erişmemiş bu genç kızlar için bir idol. Coşkuyla kadın cinselliğini savunuyor, kadını yüceltiyor. Gerek kostümleri, gerekse de davranışlarıyla kendi bildiğinden bir damla bile taviz vermiyor. Tabulara cıvıl cıvıl kişiliğiyle saldırıyor.
Bir yanı çocuksu bir güzelliği barındırıyor, bir yandan da kadının çekiciliğini sonuna kadar sergiliyor. Onu eleştirenler, insanların belli bir kalıba hapsolmasını gerektiğini dikte eden, kadınların özgürce kendi cinselliğini yaşamasını kısıtlayan kafalar.
Bu zihniyet, genç kızların sahnede hayranlıkla izledikleri bu figürde kendi özgürlük ideallerini gördüklerini de anlamıyor. Ama dünya çapındaki milyonlarca genç kız, hiç kimseye hesap vermek zorunda hissetmeden ona hayran olmaktan, kendilerini onunla ifade etmekten vazgeçmiyor."
Ben hayat hikâyesini karıştırdım.
Ariana 1993 doğumlu genç bir kadın.. 10 yaşında sahneye çıkmaya başlamış. 13 yaşında profesyonel olmak için okulu bırakmış ve Broadway'e taşınmış. Şimdi dünyayı dolaşan bir gençlik idolü..
Bu kız size kimi hatırlatıyor, hele bir düşünün..
Sosyal medya linççilerinin gömmeğe çalıştığı, tiraj yapmak için sosyal medyanın kuyruğuna takılan yazılı medyanın da yerden yere vurduğu, geleceğin yıldız adayı bir genç kızımız var ya hani?.
Aleyna?. Neydi yahu?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA