Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Utan İbrahim!..

Ülkemizin ünlü çiftlerinden Demet Şener ve İbrahim Kutluay ayrılıyorlar. İkili anlaşmalı boşanamadı. Mahkemelik oldular.
Boşanma sebebi olarak "Aldatılma"yı gösteren ve belgelerini mahkemeye sunan Demet, 4 milyon maddi, 4 milyon manevi, toplam 8 milyon lira tazminat istemiş, hayatının en güzel 16 yılı karşılığında.
İbrahim Kutluay, davayı bile uzatmadan, hemen çıkarıp ödeyeceğine çok çirkin bir açıklama yaptı.
"Demet bir servet avcısı.. Bu boşanma sayesinde zengin olma peşinde.. Türk hukukunda verilen ortalama tazminatın 30 mislini istiyor" diye, bunca yıllık eşini ve iki çocuğunun annesini, hem de "Aldatan koca" olarak fena halde aşağıladı, utanmadan..
Bu millet asıl İbo'nun ne avcısı olduğunu iyi biliyor, söyletmesin beni..
Demet servet avcısı olsa, o gençlik ve güzelliği ile, İbo gibi üç kuruş hesabı yapan bir çulsuzla mı evlenirdi?. Kaç milyarder vardı etrafında, ben biliyorum.
İbo, ne hak biliyor. Ne hukuk?. 8 milyonu 30'a böl bakalım.. 250 bin lira falan eder. Bu mudur, bizde bir multi milyoner kocanın 16 yıllık eşine ödemesi gereken tazminat?.
Geç.. Vicdan var mı İbo'da?. 16 yıllık eşini eline sadaka gibi 250 bin lira sıkıştırıp mı yollamayı düşünüyor?.
Demet 16 yıl önce onunla evlendiğinde, yıldızı pırıl pırıl parlayan, bin marifetli bir Türkiye güzeliydi. Hiçbir şey yapmasa bir dizide başrol kapar, o gün bugün, milyonlar kazanırdı. Yapmadı. Ev kadını oldu. Hem de nasıl derli toplu bir ev kadını..
O 16 yılda Demet'in kazanabileceği paraya göre, tazminat hakkı doğar hukukta..
O para 250 bin lira mı İbo?. Yeni Cami önünde mendil seren milyoner olur, 16 yılda be!.
Bu dava Amerika'da olsa, mahkeme İbo'nun mal varlığını hesaplar, yarısını Demet'e verirdi.
Bizim mahkeme de aynisini yapmalı.. Demet'le evlendikten sonra, İbo, tapuda, bankada neye sahip olmuşsa, yarısı Demet'in olmalı..
Hukuk budur. Adalet budur.
Vicdan, insanlık budur!.
İbo'nun yaptığı utanç vericidir.
Utanması olana tabii..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA