Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Teşekkürler!.

Dursun Özbek'in tıpkı Aziz Yıldırım gibi bir kısım medyayı kontrolüne aldığını yakından bildiğim için, salı günkü Sabah'ın Galatasaray sayfasında manşet olan haberine kızmış ve üzülmüş seçime topu topu iki gün kaldığı için aculluk etmiş, hemen yazmıştım. Dün okudunuz.
Oysa aSpor ertesi gün de Mustafa Cengiz'le söyleşi yapmış, o da Sabahspor'da manşet olmuştu, benim yazımla ayni gün.
Bu kadar hızlı mahcup oluşuma, hem gazetem, hem de meslektaşlarım adına çok mutlu oldum. Ben mahcup olurum, mesele yok. Bin kez mahcup oldum yaşamımda. Hatasızlık Yüce Tanrı'ya aittir.
Oysa Medya ve Dursun ilişkileri konusunda söylentiler kara bulutlar gibi dolaşırken, görev aldığım iki kuruma da gölge düşmemesi önemli. Teşekkür ederim.
"İki başkan adayı da söyleşi günlerini kendileri seçtiler" diyen Serkan Müdürüm, Dursun'a olduğu gibi Mustafa Cengiz'e de can alıcı sorular sormamış..
Siyaseti hiç bilmediğini başından beri kanıtlayan Cengiz de işe yarar tek cümle edememiş. TV söyleşisi de, gazetedeki haber de boş, açıkçası.
Dursun meydanı boş bulup sallarken, Mustafa Cengiz doğruları bile söylemeyi becerememiş ve büyük fırsatı ziyan etmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA