Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Eline sağlık, Erman!..

Erman Toroğlu, dün spor sayfamızdaki köşemizde, kendisinden "Toroğlu Moroğlu" diye bahseden Ali Koç'a öyle bir cevap vermiş ki, kesin mosmor olmuştur, Fener Başkanı..
Fenerli, Fenersiz, herkesin, her sporseverin umudu olarak kazanmıştı Ali Koç başkanlığı Aziz Yıldırım'ı bozguna uğratarak.
Sonrası.. Olmadı.. Olmadıkça öyle dağıttı, öyle fanatikleşti ki, Yıldırım'ı arar hale geldik.
Yaptıkları, ettikleri, en son Ergin Ataman olayı yüzünden eleştiriler başlayınca, iyice yoldan çıktı. Baştan onu destekleyenleri "Toroğlu, Moroğlu gibiler" diye bir Fener Başkanına asla yakışmayacak üslupla aklınca aşağılamaya kalkınca aldı cevabını oturdu, oturacağı yere..
Bu fanatik, bu holigan Ali Koç'un yakından tanıdığım ve çok sevdiğim o harika "İnsan" Vehbi Koç'un torunu, dostum, arkadaşım Mustafa'nın kardeşi olduğuna inanamıyorum.
İkisi de rahmetli dedenin ve ağbinin hatrına kendine gel, Ali!.
Koç soyadı taşıyanlar ve Koç Holding mensuplarının, Sivil Toplum Örgütleri ve spor kulüplerinde çalışmalarına, sadece "Başkan" olmamak kaydı ile izin veren Vehbi Bey ne haklıymış meğer!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA