Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YENİ BAKIŞ MEVLÜT YENİ (AKDENİZ)

Mardan Stadı yol işkencesi

Cuma akşamı Antalyaspor- Galatasaray maçına gittim. Mardan Oteli'nin önünden Mardan Antalyaspor Stadı'na maalesef 1 saat 20 dakikada gidebildik. Otel ve stat arasındaki mesafe 3 kilometre civarında. Böylece maçın ilk yarısını da kaçırmış olduk.
Stada gitmek dert, çıkmak çok daha büyük dert!
Büyük maçlarda çok daha çekilmez hal alan bu stada ulaşım rezaleti Cuma akşamı tüm çıplaklığı ile kendini bir kez daha ortaya koydu. Antalya'nın en büyük sorunları arasında yer alan stat konusunda ilgisiz davrananlarla yukarıda kaleme aldığım Antalya Yat Limanı'nın sorunlarına duyarsız davrananlar aynı zihniyet. Büyük düşünmek, büyük işler yapmak, marka kent olmak öyle lafla sözle filan olmuyor.
Mardan Stadı'na yol yapmak veya o yolu biraz genişletmek için dahi olmaya gerek yok.
Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu da maçtaydı. Tüm sporseverler gibi o da yarım saati aşkın süre stat önünde aracın içinde mahsur kaldı ve kilitlenen trafiğin açılmasını bekledi.
O sırada beni aradı ve yaşanan sorunun Antalya adına büyük bir ayıp olduğunu söyledi. Hatta sorunun büyüklüğüne dikkat çekmek için, yeni stat yapılana kadar Antalyaspor'un tüm maçlarını Alanya Stadı'nda oynamasının çok daha iyi olacağını belirtti.
Haksız da değil, Kundu bölgesindeki bir stada 2,5 saatte gidip gelmek mümkün değil. Bir de Antalya merkez dışından gelenleri düşünelim.Yani Alanya Stadı'na gidip gelmek bana göre de Mardan Stadı'na gitmekten çok daha kolay.
Birileri artık Antalya'nın büyüklüğünü fark etmeli ve vatandaşa eziyet yaşatan bu tür sorunlara el koymalı, mutlaka bir şeyler yapmalıdır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA