Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Baykal'ın seks kasetine dair merak edilenler ve en derin kulisler

Evet yatak odaları, odaların içinde en mahrem olan en gizemli alanlardır. Ve insanların en doğal halleriyle gezindikleri bu odaları kâh dürbünle gözetlemek, kâh anahtar deliğinden seyretmek ya da kameraya kaydetmek büyük ahlaksızlıktır!
Ne yazık ki, CHP lideri Deniz Baykal'ın, 19 yıllık sekreteri, özel kalemi ve son dönemin milletvekili Nesrin Baytok'la bir yatak odasında çekilmiş gizli görüntüleri de bu ahlaksız yaklaşımların sonucudur.
Buraya kadar tamam.
Ancak her ne olursa olsun, hangi ahlaksız zihniyet, hangi düşünceyle bu kayıtları düzenleyip kamuoyunun gözleri önüne sererse sersin, hiçbir gerekçe bu kasetin haber olmasını ve tartışılmasını engelleyemez sayın okurlar!
Bu Türkiye'de de böyledir, ne yazık ki bütün dünyada da! Hatırlayınız lütfen Amerika eski devlet başkanı Bill Clinton'ın başına gelenleri. Beyaz Saray'da bir stajyer olan Monica Lewinski ile yasak ilişkisi ve sonrasında yaşananları...
O olayda, bu olayda olduğu gibi görüntü falan da yoktu üstelik! Sadece Lewinski'nin itirafları ve sansasyonel açıklamaları vardı. Buna rağmen bütün dünya aylarca bu skandalı konuşmadı mı?
İşte o nedenle Türk basınının iki günden bu yana Deniz Baykal'ın seks kasetine dair haberler yapması ve tartışması, kaşıması gayet doğaldır! Ne yazık ki Sayın Baykal'ın başına gelen bu korkunç skandal, görüntülü olması sebebi ile de Clinton'ınkini gölgede bırakacak kadar çarpıcı ve sarsıcıdır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA